Danla Shaolin Kung Fu Purmerend – Workshops door Shi Heng Jin


Op 6 mei 2012 organiseert Shaolin Gongfu Purmerend een kungfu workshop met Shi Heng Jin.Deze workshop is geschikt voor alle niveaus en leeftijden en ook voor mensen zonder ervaring in vecht kunsten.De prijs voor deze workshop is 15,00 eur voor de leden van Shaolin Gongfu Purmerend en 25,00 eur voor niet leden.De workshop wordt gegeven vanf 10:00 tot 12:00 in de gymnastieklocaal Spurd-De Gors Zwanenbloem 12,1441 TR,Purmerend.


Shaolin Kung Fu is ca. 1500 jaar geleden ontstaan in het hart van China in de provincie Henan. Behalve mediteren gingen de monniken oefeningen doen om
hun lichamelijke conditie te verbeteren. Door te kijken naar dieren in het bos en zichzelf leren verdedigen tegen rovers is een vechtkunst ontstaan die
we vandaag de dag kennen als Shaolin of Shaolin Kung Fu. De meeste Shaolin monniken begonnen al op jonge leeftijd te trainen hierdoor is hun discipline, lichamelijke en geestelijke kracht voor veel mensen bewonderenswaardig.


Op 9 jarige leeftijd is Shi Heng Jin (35e generatie Shaolin Tempel) begonnen met Shaolin Kung Fu. Hij is o.a. bekwaam in Shaolin Kung Fu & Tai Chi Chuan.Deze stijlen bevatten dynamische acrobatische elementen, dierenstijlen (bv Tijger, Draak, Slang), de 18 traditionele wapens (bv Zwaard, Ketting, Stok, Zweep), de hardingen en onder andere de Chi Kung. Met name Chi Kung zeer indrukwekkend en uniek om te zien, denk bv aan het kapot slaan van een ijzeren staaf op zijn hoofd, het gooien van een naald door een glasplaat etc.


Shi Heng Jin is reeds vele malen in het buitenland geweest voor het geven van workshops en demonstraties. In Nederland is hij te zien geweest in de tv show Jensen op 30 maart 2007. In China geeft hij regelmatig op diverse scholen les en zoekt hij grootmeesters op om zelf zijn technieken te kunnen perfectioneren. Ook mensen die naar China willen om te trainen kunnen bij Shi Heng Jin terecht.


Als u interesse hebt in deze workshop kunt u contact opnemen met Shaolin Gongfu Purmerend via de e-mail info@shaolinpurmerend.nl of bellen naar 06-47547873. Vol = vol dus reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.