De Leraren


Dan Radulescu
Op jonge leeftijd was Dan, net als veel andere jongens, dol op vechtsporten, op kungfu helden en Shaolin. Hij heeft judo gedaan, karate en aikido (dat was het aanbod in zijn stad) en dan werd zijn hart gestolen door waarishij dansen. Toen hij naar Nederland verhuisde voor zijn baan bij Internationaal Danstheater Amsterdam heeft hij ook een kungfu club gevonden in Amsterdam en zo kon hij zijn passie voor deze vechtkunst laten ontwikkelen. Voor gongfu reist Dan regelmatig naar China waar hij met master Shi Yong Wu (33e generatie Shaolin vechtmonnik) traint. Na het volgen van de kungfu leraren opleiding in China heeft Dan zijn diploma kungu leraar behaald. In 2011 opent Dan zijn eigen succesvolle gongfu club, Danla Shaolin Gongfu waar hij met veel plezier zijn kennis aan anderen doorgeeft. Zijn veelzijdigheid plukt zijn vruchten in zijn training sessies: een smelting van passie, vastberadenheid en verassende aanpak.

Dan Radulescu

Laura Radulescu
Laura is afgestudeerd als socioloog, etnoloog en leraar in speciaal onderwijs. Zij was vanaf kleins af een topsporter en was al op kleine leeftijd gefascineerd door de mentale processen die de topprestaties met zich meebrengen: hoe kan je beter omgaan met spanning, focussen, veranderen van denkpatronen, waarom sommige sporters beter presteren in de trainingszaal dan tijdens de wedstrijd en andere juist andersom? Interesse in de mens is datgene wat Laura motiveert en inspireert. Zij werkt vanuit de waardering voor de unieke persoon achter het talent die er alles voor over heeft om zijn of haar doelen te bereiken.

Laura Radulescu


Gastleraren

Nedeljko Markovic
Nedeljko Markovic traint Shaolin sinds 1995, toen de 1e Shaolin Kungfu & Taichi School Utrecht zijn deuren opende. Om zijn Shaolin op hogere kunde te brengen, heeft hij in het Shaolin dorp, in China (1999 t/m 2004), directe privéles van grootmeester Zhang Jiansu gehad. Tevens heeft hij les gehad van ex-Shaolin krijgsmonnik Zhang Lipeng (krijgsmonnik naam 32e generatie, Shi Xing Peng) die van 1996 tot 2000 in Utrecht verbleef.

Nedeljko Markovic

Shi Heng Jin
Hij is o.a. bekwaam in Shaolin Kung Fu en Tai Chi Chuan. Deze stijlen bevatten dynamische acrobatische elementen (Shaolin Wushu), dierenstijlen (bv Tijger, Draak, Slang), de 18 traditionele wapens (bv Zwaard, Ketting, Stok, Zweep), de hardingen en onder andere de Chi Kung.

Shi Heng Jin

Shi Yong Wu
The thirty-third generation of secular disciples of the Songshan Shaolin Temple in China, has learnt martial arts since his childhood, and followed the abbot of the Songshan Shaolin Temple for many years. He was selected in 1995 into the Shaolin Temple Monk Group, and then often with the group went to visit the United States, Japan, the Netherlands, Belgium, Hong Kong and other countries. He was the champion of the Henan Zhengzhou International Shaolin Wushu Competition in 1996. He is now a national level coach/referee and has reached the 6th duan of wushu (in the Chinese Wushu Duanwei System).

Shi Yong Wu


Instructeurs


Assistenten