Wushu Coach Trainingsprogramma op hoog niveau in 2019 gelanceerd


2019 “One Belt, One Road” Nationaal Wushu Coach Trainingsprogramma op hoog niveau gelanceerd
 

          Op 8 oktober 2019 werd de openingsceremonie van het “2019 ‘Belt and Road’ Nationale Wushu Coach Trainingsprogramma op hoog niveau” georganiseerd door de Shanghai Municipal Education Commission en georganiseerd door het Shanghai Institute of Physical Education International Education gehouden in de Graphic Information Building van onze school. Bij de openingsceremonie, Wu Haogang, decaan van de School of International Education van Shanghai Institute of Physical Education, Zhu Dong, geassocieerd decaan van de School of International Education, Zhang Sheng, directeur van de Propaganda-afdeling van Shanghai Institute of Physical Education, Guo Yucheng, geassocieerd decaan van de School of Wushu, Shanghai Institute of Physical Education, en Fan Yanmei, Associate Professor of Wushun En vechtsportexpert Liu Tongwei is professor. De openingsceremonie werd georganiseerd door professor Zhu Dong.

            Wu Haogang, decaan van de School of International Education van het Shanghai Institute of Physical Education, hield de openingstoespraak. Hij zei: “Vechtsporten is een traditionele Chinese cultuur en een wereldwijd sportproject. Het is te hopen dat coaches van over de hele wereld de uitwisseling via projecten zullen versterken. Vechtsporten zelf is een body art en heeft een lange geschiedenis in de Chinese traditionele cultuur. Bevorder de lichamelijke en geestelijke opvoeding van mensen In dit trainingsprogramma hoop ik dat studenten de uitwisselingen kunnen versterken, Shanghai kunnen begrijpen en van Shanghai kunnen genieten.

      Zhu Dong betuigde zijn warme welkom aan de hooggeplaatste coaches van het ‘Belt and Road’-gebied en de gasten die de openingsceremonie bijwoonden.Hij stelde de gasten voor en gaf een gedetailleerde inleiding aan de deelnemers. Hij zei: “Ten tijde van de 70e verjaardag van de oprichting van New China is het een grote eer om beroemde vechtsportcoaches, scheidsrechters en experts in de industrie uit te nodigen om de cursussen aan de studenten te onderwijzen. De belangrijkste inhoud van deze training is het oplossen van de training in vechtsporten. De praktische problemen die zich voordoen bij het lesgeven: hoe goed of fout te behandelen, leer de basisproblemen te corrigeren, ervaar de stijl van het leren van Nanquan, de kalmte van Taiji-beweging, de smaak van traditionele routines, enz. In de cursus zal het bovenlichaam de studenten ook naar de trainingsbasis brengen. Bezoek en studeer. “Zhu Dong zei:” De stagiaires zijn ook welkom om op het bovenlichaam te studeren. We zullen de trainingsinhoud aanpassen op basis van de feedback van de stagiairs. Ik wens je het allerbeste in de korte termijn studie en heb een goede tijd. “

     Ten slotte kondigde Dean Wu Haogang aan dat het nationale trainingsprogramma op het gebied van vechtsportencoach ‘Belt and Road’ 2019 officieel van start ging. Daarna legde de projectleider Zhang Sen de voorzorgsmaatregelen van dit project uit en stelde hij de projectvereisten voor. De coaches stelden zichzelf voor en hielden een vraag- en antwoordsessie.

       Het trainingsprogramma wordt gehouden van 6 tot 18 oktober, met 20 deelnemers uit meer dan 10 landen, waaronder India, Oekraïne, Myanmar, Roemenië, Maleisië, Papoea-Nieuw-Guinea, Mexico, Benin en Algerije. Dit jaar is het de eerste keer dat onze school het project uitvoert, gericht op verdieping van de uitwisseling en samenwerking tussen China en de landen langs de ‘Belt and Road’ op het gebied van vechtsporten om een ​​gedeeld platform te bouwen, communicatie te verbeteren en het niveau te verbeteren, en China en de wereld op het gebied van vechtsporten beter te promoten. Uitwisseling en samenwerking, verspreiding van de traditionele Chinese vechtsportcultuur en opbouw van een sportmacht. Dit project is een van de ‘One Belt, One Road’-onderwijsprojecten voor Shanghai die sinds 2015 door de Shanghai Municipal Education Commission worden uitgevoerd. Het is een van de educatieve activiteiten van de Shanghai Municipal Education Commission om het’ Study in China ‘van het ministerie van Onderwijs te implementeren en het’ One Belt, One Road’-initiatief te promoten. . Tegen 2019 hebben de belangrijkste universiteiten van Shanghai 20 ‘One Belt, One Road’-onderwijsprojecten met verschillende thema’s uitgevoerd.

     Het Shanghai Institute of Physical Education zal zich inzetten voor de bouw van het educatieve project ‘Belt and Road’, waarbij de ‘Belt and Road’ en de ‘vriendenkring’ in het sportveld over de hele wereld worden verbonden. Door middel van dit “One Belt, One Road” nationale trainingsprogramma voor vechtsportencoach op hoog niveau, zal onze school een platform creëren voor internationale studenten die geïnteresseerd zijn in vechtsporten, en ook de internationale verspreiding van Chinese kunst en traditionele cultuur sterk bevorderen.

Tekst / Li Xiang Zhang Sen

Figuur / Lu Weizhou

Editor / Zhang Sen