Demoteam

Het Shaolin Gongfu Amsterdam Demoteam staat voor actie, spanning en plezier! De vele mogelijkheden staan garant voor een geslaagd evenement. Openingen, feestdagen, jubilea of promotionele acties? Wij verzorgen een spectaculair programma! Ook voor eindejaarsfeesten, kick offs, grote bedrijfsfeesten en recepties. Shaolin Gongfu Demoteam denkt graag met u mee en stelt met u een zodanig programma samen, dat uw feest een ware belevenis wordt.

Ons demoteam kan een adembenemende show verzorgen, compleet met licht en geluid.

Het Demoteam biedt bedrijven, organisaties en groepen een op maat gesneden mix van communicatie, training, gezelligheid en ontspanning, waarbij de groepsdynamiek centraal staat. Alle activiteiten zijn af te stemmen op het sportieve niveau van de groep.

Voor exclusieve gelegenheden kunnen wij Chinese Shaolin monniken naar Nederland laten overkomen.

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen ideeën over de invulling van een feestdag. Wij maken graag een origineel concept op maat, afhankelijk van uw specifieke wensen en budget, de samenstelling van uw gezelschap en het eventuele doel van het evenement. Samen met u stellen we een programma samen, waarover uw gasten nog lang zullen napraten!

Wij hebben shows verzorgd bij onder andere: ING, BMW, Holland Casino, NS, Pfizer. Regelmatig zijn wij te zien op TV: NOS, AVRO, BNN, Veronica, RTL, SBS, TV10, NET5

Geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met de afdeling Business Events via 0900-SHAOLIN (45cpm 0900-7426546)
of info@shaolinbond.nl ; info@shaolinpurmerend.nl

Wij zijn u graag van dienst met een toelichting en advies!

  

 

Posted by .